Balaton Elektronika Kft. logoja, melyben galamszürke háttérrel zöld B, E és a C betűk szerepelnek.

Balaton Elektronika Kft.

számítástechnika, irodatechnika, biztonságtechnika, pénztárgép

SHARP Digitális másolók

Egy szervezet működtetéséhez hatékony és biztonságos dokumentum nyomtatásra van szükség. A nagyobb hatékonyság és gördülékenyebb munkafolyamatok támogatásához a Sharp számos felhasználóbarát MFP nyomtatót kínál.

A készülékek energiatakarékosak, így segítenek a működtetési költségeket alacsonyan tartani, valamint bővíthetők is a növekvő igényekhez igazodva. A szabadalmaztatott Sharp OSA szoftverfejlesztő platform révén MFP-je számos üzleti alkalmazás integrált központja lehet.

Akár egy hatékony asztali készüléket keres, vagy egy nagyteljesítményű nyomtatót, a Sharpnak minden felmerülő igényre van egy megoldása.


SHARP MX-M266N

SHARP MX-M266N

SHARP MX-M266N

Az MX-M266N egy jól kiegyensúlyozott fekete-fehér A3-as digitális multifunkciós rendszer, amely hatékonyságot, teljesítményt és termelékenységet biztosít a kisebb irodáknak / munkacsoportoknak 26 oldal/perces nyomtatási sebességével.

Ez az MFP a legnagyobb fokú hatékonyságot szem előtt tartva lett megtervezve. Teljesen színes 7,0 hüvelykes LCD vezérlőpanelje jól használható bélyegkép és előnézet funkciókat biztosít (ha az opcionális merevlemez bővítményt telepítették). A csúcsminőségű hálózati nyomtatás és másolás funkció mellett az MX-M266N egy 100 lapos dokumentum adagolóval is rendelkezik (RSPF), ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hálózatban szkenneljenek színes, egyoldalas dokumentumokat akár 56 oldal/perc (ipm) sebességgel. A beépített duplex modul a papír két oldalára történő nyomtatást biztosítja. A készülékhez opcionális kiegészítők egész sora adható, így a felhasználók egyéni igényeikhez igazíthatják a gép működését például a papírkapacitás megnövelésével, fax funkció vagy finisher opciók telepítésével.

Az MX-M266N különböző, a környezetvédelmi előírásoknak való megfelelést biztosító funkcióval rendelkezik (például gyors bemelegedési idő, automatikus kikapcsolás mód). Biztonsági funkciói között megtalálható az Adattörlés (Data Initialisation) és az adat titkosítás (ha az opcionális merevlemez bővítő készlet telepítve lett), illetve opcionális Adatbiztonsági készlet is adható a géphez.

Kis helyigényével és stílusos kialakításával az MX-M266N tökéletesen illeszkedik a legmodernebb irodai környezetekhez is.


SHARP MX-M316N

Az MX-M316N egy jól kiegyensúlyozott fekete-fehér A3-as digitális multifunkciós rendszer, amely hatékonyságot, teljesítményt és termelékenységet biztosít a kisebb irodáknak / munkacsoportoknak 31 oldal/perces nyomtatási sebességével.

Ez az MFP a legnagyobb fokú hatékonyságot szem előtt tartva lett megtervezve. Teljesen színes 7,0 hüvelykes LCD vezérlőpanelje jól használható bélyegkép és előnézet funkciókat biztosít (ha az opcionális merevlemez bővítményt telepítették). A csúcsminőségű hálózati nyomtatás és másolás funkció mellett az MX-M316N egy 100 lapos dokumentum adagolóval is rendelkezik (RSPF), ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hálózatban szkenneljenek színes, egyoldalas dokumentumokat akár 56 oldal/perc (ipm) sebességgel. A beépített duplex modul a papír két oldalára történő nyomtatást biztosítja. A készülékhez opcionális kiegészítők egész sora adható, így a felhasználók egyéni igényeikhez igazíthatják a gép működését például a papírkapacitás megnövelésével, fax funkció vagy finisher opciók telepítésével.

Az MX-M316N különböző, a környezetvédelmi előírásoknak való megfelelést biztosító funkcióval rendelkezik (például gyors bemelegedési idő, automatikus kikapcsolás mód). Biztonsági funkciói között megtalálható az Adattörlés (Data Initialisation) és az adat titkosítás (ha az opcionális merevlemez bővítő készlet telepítve lett), illetve opcionális Adatbiztonsági készlet is adható a géphez.

Kis helyigényével és stílusos kialakításával az MX-M316N tökéletesen illeszkedik a legmodernebb irodai környezetekhez is.


SHARP MX-C301W

Az MX-C301W egy 4 az 1-ben színes MFP nyomtató, ami asztali vagy közepes méretű nyomtató igénnyel rendelkező otthoni irodák, kisebb munkacsoportok, közepes vagy nagyméretű irodák számára kínál termelékenységet növelő megoldásokat és funkciókat.

Kompaktnak és hatékonynak tervezték olyan funkciókkal, melyeket csak egy A3-as készüléktől várna el az ember. Ilyen például az opcionálisan elérhető Sharp OSA rendszer, ami lehetővé teszi, hogy az MX-C301W felhő alkalmazásokhoz – például a Sharp Cloud Portal Office szolgáltatásához – csatlakozzon, és a fájlmegosztás , illetve a dokumentum kezelés megkönnyítésével optimalizálja a munkafolyamokat és szorosabb együttműködést tegyen lehetővé.

Az MX-C301W 30 oldal/perc kibocsátási sebességgel rendelkezik színesben és fekete-fehérben egyaránt, és az automatikus kétoldalas nyomtatás révén kiváló minőségű üzleti dokumentumok készítésére is alkalmas 600 x 600 dpi felbontásban. Ezen felül a programozható funkció gombokkal ellátott, könnyen olvasható 7″-os érintésvezérelt LCD kezelőpanel és a kétkomponensű előhívó rendszer lenyűgöző minőséget képes nyújtani.

A kommunikáció felgyorsítása érdekében a hálózati színes szkennelés alapkiépítésben történhet emailbe, hálózati mappába és FTP tárhelyre is. Az elektronikus leválogatás segít növelni a termelékenységet és a két USB portnak köszönhetően az USB pendrivera történő szkennelés, illetve az onnan való nyomtatás is egyszerűen elérhető. Az MX-C301W készüléket csatlakoztathatja a vezeték nélküli hálózathoz és okostelefonjáról vagy táblagépéről vezeték nélkül nyomtathat. A nyomtató további hasznos funkciói közül kiemelhető a teljes értékű fax (a PC-Fax és a belső átirányítás szolgáltatások révén a faxokat emailben a megfelelő címzetteknek küldhetjük), illetve az igazolvány másolás és a névjegykártya másolás funkció.

Az MX-C301W a Sharp biztonság terén szerzett felülmúlhatatlan szakértelemét alkalmazza, biztosítva ezáltal, hogy az adatok biztonságban maradnak, bárki is férjen hozzá a készülékhez. Az MFP megfelel a legmodernebb magas színvonalú biztonsági követelményeknek.

Az alacsony energiafogyasztással és rövid bemelegedési idővel tervezett készülék kíméli a környezetet is. Számos energiatakarékos funkcióval rendelkezik, és megfelel a legújabb Energy Star előírásoknak.


SHARP DX-2500N

Az DX-2500N egy kompakt, de nagy teljesítményű belépő szintű színes MFP, ami tökéletes megoldást jelent minden kisebb iroda vagy munkacsoport számára, elérhetővé téve számukra a kiváló minőségű A3-as irodai nyomtatást.

A4-es nyomtatás és másolás 25 oldal/perc sebességgel – színesben és FF-ben – valamint automatikus kétoldalas színes szkennelés, hálózati nyomtatás, megbízható biztonsági funkciók, hatékony eszközkezelés és energiatakarékosságot támogató funkciók.

Továbbá a kiegészítők és opciók széles köre érhető el, így többek között 250 GB-os merevlemez, fax, Wi-Fi adapter, kiegészítő biztonsági megoldások, helytakarékos belső finisher és lyukasztó modul, nagy kapacitású tandem fiókok hosszú, megszakítás nélküli nyomtatási feladatokhoz, és PostScript 3 támogatás – segítségükkel az MFP-t pontosan saját vállalkozása igényeihez igazíthatja.

Az opcionális Sharp OSA kiegészítő hozzáadásával lehetővé válik a felhő alapú alkalmazásokkal történő integráció.

Az DX-2500N-t az egyszerű kezelhetőséget és az energiatakarékos működést szem előtt tartva tervezték. A 7,0″-es színes érintőképernyő megkönnyíti a mindennapos műveletek elvégzését. A papírfiókokat pedig kézreálló fogantyúkkal láttuk el.

Energy Star tanúsítvány, Eco Scan funkció, hatékony LED szkenner és fejlett automatikus kikapcsolás mód együttesen jellemzik ezt a sokoldalú A3-as színes MFP, aminek tervezése a környezet megóvását szem előtt tartva történt.


SHARP MX-2614N

Az MX-2614N egy kompakt, de mégis nagy teljesítményű MFP, ami tökéletes minden kisméretű iroda és munkacsoport számára. Sokoldalú készülék, ami elérhető közelségbe hozza a kiváló minőségű színes A3-as nyomtatást minden vállalkozás számára. Gyors, 26 oldal/perc nyomtatási és másolási sebesség – még színesben is – plusz elérhetők a legújabb termelékenységi funkciók, beleértve a “cloud” hozzáférést ​​és a meghajtó nélküli mobil nyomtatást. A készülék további jellemzői: automatikus kétoldalas színes szkennelés, hálózati nyomtatás, 320 GB-os belső merevlemez, hatásos biztonsági funkciók (beleértve a hozzáférés-ellenőrzést, titkosítást és a biztonságos törlést), Sharpdesk desktop szkenner szoftver és hatékony eszköz kezelő megoldások.

Ezen kívül opciók és telepíthető kiegészítők egész sora érhető el. Többek között fax, Wi-Fi adapter, extra biztonság, helytakarékos belső finiser, lyukasztó modul, nagy kapacitású tandem fiókok hosszú megszakítás nélküli nyomtatásokhoz és Sharp OSA. Az MFP-t teljesen saját üzleti igényeire szabva konfigurálhatja.

Amellett, hogy az egyik leghatékonyabb A3-as színes MFP a maga kategóriájában, az MX-2614N egyben az egyik legkisebb is. Tervezésekor a legfőbb cél az egyszerű használat és az energiahatékonyság volt. 7 colos színes érintőképernyőn megtekinthetők az elmentett dokumentumok bélyegképes előnézetei is, a mindennapi használatot egyszerűvé és intuitívvá téve. A papírfiókokra könnyen megfogható fogantyúkat is helyeztünk.

A gyors bemelegedési idő, Eco Scan funkció, hatékony LED-es szkenner és továbbfejlesztett automatikus kikapcsolás funkció együttesen egy környezetbarát és sokoldalú A3-as színes MFP-t eredményeznek. Az Energy Star minősítéssel rendelkező MX-2614N-t úgy tervezték, hogy teljes mértékben támogassa az Ön környezetvédelmi célkitűzéseit.


További információk a termékekről a SHARP oldalán található!