Balaton Elektronika Kft. logoja, melyben galamszürke háttérrel zöld B, E és a C betűk szerepelnek.

Balaton Elektronika Kft.

számítástechnika, irodatechnika, biztonságtechnika, pénztárgép

Panda Global Protection


Védje meg személyes adatait a zsarolóvírusokkal szemben és őrizze meg az irányítást eszközei fölött a legjobb vírusirtó szoftverrel.

MAXIMÁLIS VÉDELEM MINDEN KÉSZÜLÉKE SZÁMÁRA (H3)

A Panda Global Protection biztosít mindent, amire szüksége lehet PC vagy Mac® számítógépe, illetve Android™ rendszerű eszközei, valamint adatai és családja védelme érdekében minden típusú fenyegetéssel szemben.
Android Wear™ okosórával rendelkezik? Használja a horgonyüzemmódot, hogy mindig biztosan tudja, merre van készüléke. Riasztást kap a készülék elvesztése vagy lopás esetén, így könnyen megtalálhatja és zárolhatja azt.
A legjobb vírusirtó szoftverrel valósidejű védelmet élvezhet a legújabb kártékony szoftverekkel szemben. Gondtalanul böngészhet, vásárolhat és játszhat online.
FÁJLTITKOSÍTÁS

A felhasználók gyakran tárolnak olyan dokumentumokat a számítógépen, külső merevlemezeken vagy USB-meghajtókon, amelyeket nem szeretnének illetéktelen kezekben látni.
Szoftverünk segítségével minden fontos dokumentumot biztonságos módon tárolhat, és nem kell aggódnia amiatt, hogy illetéktelenek férhetnek hozzá a személyes adataihoz. Ezenkívül a fájlok biztonságos törlése is lehetséges, aminek köszönhetően azok még törvényszéki eszközökkel és hackerek módszereivel sem állíthatók helyre.
JELSZÓKEZELŐ

A jelszókezelő kifejezetten felhasználóbarát, így mindössze egyetlen központi jelszót kell észben tartania online hozzáférései
kezeléséhez. Soha többé nem fogja elfelejteni egyetlen jelszavát sem.
SZÜLŐI FELÜGYELET

Vírusirtó szoftverünk megvédi az Ön családját a nem megfelelő tartalmakkal szemben (pornográfia, drogok, fegyverek stb.). A Szülői felügyelet a nem kívánt tartalmak kizárása mellett teszi lehetővé a gyermekek számára az internetes böngészést.
ESZKÖZÖK OPTIMALIZÁLÁSA

Vírusvédelmünk tartalmaz egy finomhangolási funkciót is, amely törli a cookie-kat és számítógépet lelassító, szükségtelen ideiglenes fájlokat.
Ezenkívül eltávolítja az érvénytelen kulcsokat a beállításjegyzékből, valamint lerövidíti a rendszerindítási időt.
Segítségével emellett optimalizálhatja Android ™-eszközeit, javítva a teljesítményüket és növelve az akkumulátor üzemidejét.