BestByte

Akciós katalógus itt nézhető meg.


Mi a BestByte?
Független számítástechnikai üzletekből álló országos hálózat, melyben a magas szintű szakértelem, valamint a széles termékkínálat találkozik. 2007 év elején alapult meg a BestByte, annak érdekében, hogy létrejöjjön a számítástechnikában egy erős és egységes üzlethálózat.

Az egységes arculat, az akciós termékek, az egységes vizuális elemek teszik egyedivé a jelenleg több mint 200, és folyamatosan bővülő hálózatot. Országszerte több éves, kiemelkedő szakmai hozzáértéssel és tapasztalattal rendelkező Partnerek, a legszélesebb számítástechnikai portfolióval állnak a vásárlóik rendelkezésére. Havonta megjelenő akciós újság terjesztésével, kínálják és mutatják be a piacon lévő legkelendőbb terméket. Az egyes üzletek a központi slágertermékek mellett a helyi igényeknek megfelelő kínálatot nyújtják vásárlóiknak, valamint egyedülálló szolgáltatásokkal várják partnereiket.

Ki van a BestByte mögött?
Magyarország egyik legnagyobb számítástechnikai disztribútor cége áll a hálózat mögött. Egyedülálló kezdeményezéssel jelent meg a számítástechnikai piacon. Legfontosabb partnercégeit közös márkanév és arculat köré tömörítve új bolthálózatot hozott létre hazánkban.

Az alapító a BestByte bolthálózat megteremtésével a vásárlók minél magasabb színvonalú kiszolgálását, a kedvező áru és magas minőségű termékek, egységes, keretek között történő forgalmazását tűzte ki céljául.

Milyen elérhető szolgáltatások vannak a hálózatban?

  • Szakértő kiszolgálás
  • Központi webáruház
  • Szerviz szolgáltatás
  • Fotókidolgozás
  • Áruhitel