Információk, hírek, akciók

TP-Link Vigi biztonságtechnikai kamerarendszer

2022. október 17.

A VIGI professzionális megoldásai révén vállalkozása biztonságának fenntartását szolgálja. A TP-Link azért hozta létre a VIGI-t, hogy fejlessze üzleti tevékenységét a video felügyeleti piacon is. A TP-Link globális hálózati piacokon szerzett gazdag tapasztalatai alapján a VIGI elnyerte a forgalmazók és az ügyfelek bizalmát, és több mint 36 országba és régióba szállít termékeket és szolgáltatásokat.

Mit jelent a VIGI?

A VIGI a „Vigilance” szóból származik, amely a helyiségek biztonságához szükséges állandó tudatosságot és éberséget jelöli. A név bizonyítja elkötelezettségünket a folyamatos, strukturált figyelem professzionális és megbízható biztonsági megközelítése mellett.

Miért válassza a VIGI-t?

A VIGI a TP-Link vállán támaszkodik, és folyamatosan fejlődik. Az intelligens funkciók és a világszínvonalú támogatás együttesen védi vállalkozását.

  • 3 év gyártói garancia
  • Teljeskörűség – a VIGI megoldásokat kiegészítik a TP-Link PoE switching és üzleti router megoldások.
  • Biztonságos – A VIGI védi az Ön érdekeit és biztonságban tartja vállalkozását, legyen szó alkalmazottairól, tulajdonáról vagy adatairól.
  • Megbízható – A VIGI minden terméket úgy tervez, tesztel és készít, hogy számtalan helyzetben megbízható legyen. Támogatási és szervizcsapatunk mindig készen áll a segítségére.
  • Professzionális – A VIGI élvonalbeli technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jobban irányítsák vállalkozásukat, nagyobb rugalmasságot és egyszerűbb használatot tesz lehetővé.

A gyártói weboldalon további információ olvasható a termékekkel kapcsolatban.

Amennyiben bármilyen kérdése lenne a fenti akcióval kapcsolatban, akkor kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a “Kapcsolat” menüpontban található elérhetőségek egyikén. Köszönjük.